Yeni Gelen Arkadaşlar,anketimizde Katılımcı Olup-olmak Istemediğinizi Paylaşırmısınız?

Konusu 'Hoşgeldiniz Tanışalım :)' forumundadır ve TurNur tarafından 10 Ekim 2009 başlatılmıştır.

?

Paylaşımlara ne zaman katılmayı düşünüyorsunuz?

Siteyi beğenmedim.Hiç bir zaman. oy sayısı 0 0,0%
Sadece bilgi almak için üye oldum.Katılmayı düşünmüyorum. oy sayısı 2 4,0%
Üyeler arasındaki sohbete katılamıyorum. oy sayısı 3 6,0%
Belki sonra bir selam veririm. oy sayısı 0 0,0%
Şimdilik izliyorum.Ama ilerde katılmayı düşünüyorum. oy sayısı 13 26,0%
Çok beğendim!Hemen şimdi!.... oy sayısı 32 64,0%
  1. Offline

TurNur Yakında Gelecek..

İtibar Puanı:
    0
    Bazen hoşunuza gitmiyor, bazen bizlere katılmak istemiyorsunuz diye düşünüyoruz. Ama sizler yazın ki biz de kendimizi geliştirelim.İğnemizi batıralım. Bu ankete de katılmak istemezseniz anlarız elbette ama yazsanız ne güzel olurdu değil mi?Birkaç dakika... Belki de çok faydası dokunurdu? Paylaştıkça güzelleşen her şey adına şimdiden teşekkürler.-cicek.gif
    hürrem7582 bunu beğendi.
  2. Offline

lal La Tahzen!

İtibar Puanı:
    0
    sitemiz var fırsat buldukça şıkkını da eklersen oy vereceğim nurcum
  3. Offline

minee

İtibar Puanı:
    0
    selamlar öncelikle şahsen ben tanımaya ve alışmaya çalışıyorum siteye bi meraba diyip uzun süre giremmektense önce tanıyım da öle katılayım istedim. bi tane de kızım var sürekli giremiyorum o yüzden aceleci davranmak istemedim
  4. Offline

TurNur Yakında Gelecek..

İtibar Puanı:
    0
    Anketimize katıldığın için çok teşekkürler Minecim.Ön hazırlık aşamasındasın, sıkı bir giriş yapacaksın umarım. Her zaman bekleriz.Anlatmak istediğin her konu bizim için önemlidir.Sevgiler..
  5. Offline

cikolata

İtibar Puanı:
    0
    anket neymis
  6. Offline

TurNur Yakında Gelecek..

İtibar Puanı:
    0
    Konunun en başında siteye üye olan ancak mesaj yazmayan arkadaşlar için bir anket var.
  7. Offline

busem Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    henüz yeniyim biraz alışayım beni bol bol göreceksiniz arkadaşlar siteyi dolaşıp tanımaya çalışıyorum ankette şimdilik izliyorum oyladım
  8. Offline

Perspektif Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    umarım kalıcı arkadaşlarımızdan olursun busem
  9. Offline

frezmb

İtibar Puanı:
    0
    Valla ben konuları okuyorum, bazen de cevap yazıyorum ama çok fazla konu açamıyorum..
  10. Offline

Perspektif Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    yorumlarınız ve açılan konuları okumanızda bizim için önemli...konuları vakti olanlar,isteyenler açıyor zaten
  11. Offline

karamel_35

İtibar Puanı:
    0
    bende yeni katıldım konu açtım fırsat buldukçada giriyorum
  12. Offline

Perspektif Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    ilgine teşekkürler karamel
  13. Offline

alacakaranlık Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    ben yeni sayılmama yinede görünce merak edip katıldım çünkü hiç bir forum sitesinde bu kadar eğlenmemiştim inş sürekli eğlenirim
  14. Offline

TurNur Yakında Gelecek..

İtibar Puanı:
    0
    Amacımız vaktimizi keyifli ve verimli kullanabilmek zaten canım.Dilerim hiç değişmez. Ben ankette "üyeler arasındaki sohbete katılamıyorum" tercihini seçen arkadaşlara seslenmek istiyorum: Asla yabancılık çekmeyeceğiniz bir yerdesiniz.Yeni-eski, tanıdık-yabancı ayrımı olmayan yegane siteyiz aslında.Bir adım atan herkese kucak açıyoruz.Lütfen çekinmeksizin bir selam verin...Pişman olmazsınız.
  15. Offline

alacakaranlık Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    evet arkadaslar turnur çok doru sölüyor ben de buraya geldiğimde konuma çok güsel cvplar werildi herkes burda kardes gibi
  16. Offline

guldeste18

İtibar Puanı:
    0
    siteyı çok sevıyorum. faydalı bilgiler oğrenıyorum ama çok giremiyorum butun arkadaşlarıma selam ve sevğiler siz lerı çok sevıyorum iyikı varsınız
  17. Offline

TurNur Yakında Gelecek..

İtibar Puanı:
    0
    Çok teşekkürler Güldeste.Selamın, sevgin karşılıklı emin ol.Her zaman bekleriz.
  18. Offline

adilek-06

İtibar Puanı:
    0
    SLM ARKADAŞLAR SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.SİTEYİ İNCELEDİM GÜZEL SOHBETLER VE SICAK ARKADAŞLIKLAR VAR.UMARIM BEKLENTİLERİMDEN DAHA ÇOK DOSTLUK KAZANIRIM.
    Pr bunu beğendi.
  19. Offline

Perspektif Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    Aramıza hoşgeldin dilek :)burada dost kazanacağından emin olabilirsin
  20. Offline

MAVİGÜL Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Hoşgeldin aramıza canım.Aradığın şeyleri burada,aramızda bulacağına eminim.