Dünya'nın standart boyutta 11kg'lık ilk çamaşır makinesi

Konusu 'Teknoloji /Bilim/ İnternet Haberleri' forumundadır ve hazan tarafından 7 Şubat 2012 başlatılmıştır.

?

Sizce Bu ürün nasıl ? Alınır mı :S

Anketin kapanma tarihi 14 Şubat 2012.
Evet Alınabilir. oy sayısı 3 60,0%
Düşünülebilir. oy sayısı 1 20,0%
Kalabalık Aile İseniz İdeal oy sayısı 0 0,0%
Bence Gerek Yok oy sayısı 0 0,0%
Alınmaz, gereksiz... oy sayısı 1 20,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Offline

hazan Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    LGF1443KDS7, 11 Kg yıkama kapasitesiyle standart boyutta Dünya'nın en büyük hacimli çamaşır makinesi olma özelliği taşıyor. 6 farklı elde yıkama hareketini canlandırabilen 10 yıl garantili DirectDrive motor teknolojisine sahip olan Big-In, A+++ enerji sınıfıyla aynı zamanda çevre dostu.
    6 Motion
    Dünyada ilk defa LG tarafından geliştirilen 6 motion direct drive motoru kullanıcılarına en iyi performansını sunuyor. Dövme (kırışık azaltma), filtreleme (eşit yıkama), hassas çevirme (sessiz yıkama), döndürme (normal yıkama), çitileme (leke çıkarma) ve çalkalama (hassas yıkama) modlarıyla daha verimli, daha sessiz ve daha az titreşen çamaşır makineleri ile tanışın.
    Direct Drive Motor
    Eşsiz Direct Drive Sistemi ile daha sessiz, daha az titreşimli ve daha az enerji tüketen bir çamaşır makinesine sahip olabilirsiniz.
    Antialerjik Yıkama
    Giysileriniz üzerindeki akar, hayvan tüyü, polen gibi alerjenler homojen sıcaklık dağılımı, yüksek sıcaklıktaki su ve başka makinelerde olmayan buharlı yıkama özelliği ile giysilerinizden derinlemesine arındırılır. Anti alerjik yıkamanın başarılı sonuç verdiği BAF (İngiliz Allerji kurumu) tarafından onaylanmıştır.
    Standart ebatlarda 11 Kg Kapasite
    Rakip ürünlerle aynı dış boyutlara sahip olan LG Big in, çarpıcı bir biçimde daha fazla iç hacim sunuyor. Inverter Direct Drive™ teknolojisinin yanı sıra, yepyeni bir titreşim azaltma sistemi ve sabit bir dış kabinle desteklenen makine, standart kabin içerisinde 11kg çamasır yıkayabiliyor. Bu sayede, en az sevilen ev isleri arasında yer alan çamasır yıkamanın sıklığını azaltıyor. Kullanıcılar battaniye gibi ağır ve büyük eşyalarını çok daha kolay bir biçimde yıkayabiliyor.
    Buharlı Tazeleme
    20 dakikada buhar yardımıyla tüm kıyafetlerinizin üzerindeki istenmeyen koku ve tozlardan kurtulabilirsiniz.
    Buharlı Yıkama
    Buharlı yıkama ile sadece su ile değil su ve buhar karışımı ile çamaşırlarınızı yıkarsınız. Böylece daha canlı renkler ve daha az yıpranmış kıyafetler giyebilirsiniz.

Kaynak:Halkahaber
    Perspektif bunu beğendi.
  2. Offline

busem Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    Düşünülebilir dedim ben ,aslında birçok özelliği olan bir makine ama ben henüz almayı düşünmüyorum çünkü makinemi iki yıl önce değiştirdim ben..
  3. Offline

Canan33 Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Malesef bende bir hafta once degistim. Artik bir 10 yil sonrasina ertelendi....:p
  4. Offline

haticeasln Bölüm Yöneticisi

İtibar Puanı:
    0
    bu çamaşır makinesi şuan piyasada çok konuşulan bir makine. standart boyda olup 11 kg kapasiteli olması dikkat çekici.
  5. Offline

hazan Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Gerçekten çok özelliği var işte o yüzden bende sormak istedim.. Almak isteyenler varsada fikir sahibi olurlar gibisinden düşündüm :)

hımm hayırlı olsun, sen bu modeli görmeden mi aldın.. ? Aldığın ürün ne memnunmusun ?

En çok dikkatimi çeken özelliklerden bir tanesi , aynı boyda olup daha fazla kapasiteye sahip olması dikkatimi çekti :S
  6. Offline

Canan33 Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Ben samsung aldim bu defa ve sikayetim yok simdilik. Yinede boschdan sasmayin bende.
  7. Offline

hazan Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    tamam bende samsung alıp boschtan şaşmıyacağım :)
  8. Offline

İtibar Puanı:
    0
    kalabalık bir aile iseniz bu makineden daha uygunu olmaz sanırım...
  9. Offline

adıgülşen Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Sağlam makineymiş. 11 kg yıkama kapasitesi özellikle yatak- yorgan falan için çok iyi olur. Ayrıca 10 yıl motor garantisi olayı da güzelmiş. Beğendim
  10. Offline

İtibar Puanı:
    0
    yatak??
    sanırım battaniye demek istediniz...
  11. Offline

hazan Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    muhtemelen battaniye demek istemiştir.. ki yatak yıkandığını duymadım hiç makinede ...
    evet 10 yıl motor garantisi olması cezbedici zaten. :)
  12. Offline

hanımefendi Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    ankete katılamadım ama bencede alınabilir bir makineye benziyor ben beyaz eşyada fazla lg yi tercih etmedim ama son yıllarda bir atak içindeler. :)
  13. Offline

hazan Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    buharlı tazeleme gerçekten işe yarıyormu acaba?
  14. Offline

İtibar Puanı:
    0
    internette gördüğüm kadarı ile kullanıcılar 20 dakikada gerçekleşen buharlı tazelemeden çok memnun.. koku falan kalmıyormuş.
  15. Offline

hazan Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Buharlı tazeleme işlemi 20 dakika sürüyormuş yani, güzell.. beğendim... :)
  16. Offline

adıgülşen Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Eğer 20 dakika ise çok güzel. Eve böyle bir şey alırsak kuru temizlemeye vereceğimiz paralara son veririz o zaman-anlastik
  17. Offline

İtibar Puanı:
    0
    arkadaşlar yanlışlık olmasın. buharlı tazeleme temizlemiyor. yani kirli bir giysiye buharlı tazeleme yapmanız bir işe yaramaz. gün içerisinde giydiğiniz giysinin üzerine sinen kokuları çıkartmak için bu program. tabi ki buhar olduğu için kırışıkları açıp ütü yapmamızı daha da kolaylaştırıyor.
  18. Offline

hanımefendi Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    bak bunu öğrendiğimiz iyi oldu hatice saolasın. :)
  19. Offline

adıgülşen Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Anladım. Ben kuru temizleme gibi sanmıştım. Bilgi için sağol. O zaman bu özellik yazın daha çok işe yarar.
  20. Offline

İtibar Puanı:
    0
    rica ederim ne demek.. bu arada 11 kg kapasitesi var diye 11 kg giysi atamıyorsunuz içine.. aslında 9-9.5 kilo çamaşır yıkayabiliyorsunuz..
    tüm makineler için aynı şey geçerli.. söylenen kapasite kadar çamaşır yıkanamıyor.

Kadınlar Forumu

1. kırmızı çamaşır makinesi