Bebek Isteyenler Burada Dertleşelim

Konusu 'Anne Olmak İstiyorum' forumundadır ve Perspektif tarafından 20 Nisan 2011 başlatılmıştır.

1. Offline

Perspektif Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    Bebek İsteyenler Burada Dertleşelim-anlastik
  2. Offline

kristal kelebek Aşk söze sığmaz onsuz hayatta yaşanmaz

İtibar Puanı:
    0
    isterim ama biraz daha geçsin öyle tabi yüce rabbim verirse inş olur oğluşum biraz daha büyüsün kardeş gerekli çünkü:D
    Betü$ bunu beğendi.
  3. Offline

dilaymin

İtibar Puanı:
    0
    ne güzel en azından rabbim size bir tane nasip etmiş, ikincisi de olur inşallah benim ise kaç yıldır olmuyor ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum tek ümidim tüp bebk..
    sulu gözler, kristal kelebek ve busem bunu beğendi.
  4. Offline

busem Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    Allahın izniyle olur canım ,herşeyin bir vakti zamanı var ,ondan önce sen ne yapsan olmuyor ,inşallah en kısa zamanda bu hayırlı haberi duyarsın -amin
  5. Offline

kristal kelebek Aşk söze sığmaz onsuz hayatta yaşanmaz

İtibar Puanı:
    0
    Allahım inş sana da nasip eder cnm inş o duyguyu tadarsın umarım olur ümidini yitirme-amin
    sulu gözler bunu beğendi.
  6. Offline

dilaymin

İtibar Puanı:
    0
    teşekkür ederim güzel dilekleriniz için allah benim gibi isteyen herkese bebeğini kucağına almasını nasip etsin tek dileğim bu ..
    sulu gözler ve beyaz melek bunu beğendi.
  7. Offline

kızılkar

İtibar Puanı:
    0
    Allahın izniyle diledikleriniz olur arkadaşlar, olmayacak diye bir şey yok. Ben de çocuğumu kucaklama mutluluğunu 4oımdan sonra yaşadım. Kimi buna mucize diyor ama ben mucize demiyorum, Allah demek ki böyle yazmış ve böyle oldu. İnanmanız ve çalışmanız yeterli.
    beyaz melek, dilaymin, busem ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  8. Offline

lagrima Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    merhaba 3 senelik evliyim hiç korunmadık ama benimde bebeğim olmadı bi türlü.. başka bir forumda bir arkadasın ısrarı üzerine şubatta hastaneye gittim ve pko luymuşum.. prolaktinim ve testesteronum sınırdan biraz yüksek.. klomen kullandım geçen ay ama olmadı önümüzdeki ay bakalım.. nasipo artık.. hakkımızda hayırlısı olsun..

pko olupta bebek sahibi olan var mı aranızda?
    sulu gözler ve Perspektif bunu beğendi.
  9. Offline

Perspektif Yönetici

İtibar Puanı:
    0
  10. Offline

lagrima Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Perspektif bunu beğendi.
  11. Offline

sulu gözler

İtibar Puanı:
    0
    kızlar benim 14 yaşında bir kızım var.ama 4 senedir uğraşıyoruz ikincisi olmuyor çok yoruldum kullanmadığım ilaç kalmadı.şimdi aşılama yapacağız dualarınızı bekliyorum.-off
    İLGİNA ve Perspektif bunu beğendi.
  12. Offline

Perspektif Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    Allah yardımcın olsun canım inşallah tutar... benimde 8 senedir olmuyor hiç çocuğum yok... bir arkadaşım var senin gibi bir oğlu var 10 yaşında onunda ikincisi olmuyor Allah hayırlısını versin hakkınızda
  13. Offline

İLGİNA Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    Allah yardımcın olsun inşallah istediğin gibi herşey yolunda gider.
  14. Offline

sulu gözler

İtibar Puanı:
    0
    inşallah seninde olur.neden olmadığını bilmiyorum ama görümcemin 17 seneden sonra aşılamayla ikizleri oldu.rabbim sanada ikiz nasip etsin inşallah
  15. Offline

sulu gözler

İtibar Puanı:
    0
    teşekkürler canım inşallah seninde kucağına alıcağın bir yavrun olur rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
  16. Offline

sulu gözler

İtibar Puanı:
    0
    her karanlık gecenin bir sabahı vardır ümidini sakın yitirme allah yardımcın olsun-amin
    şepiti bunu beğendi.
  17. Offline

Burjuvaa Belkide Gecmisimiz, ''Bugun''ki Dersimizdir..

İtibar Puanı:
    0
    Arkadaslar merhaba..
    Burda derdimi acsammi acmasammi diye bi turlu dusundum.. vede acmaya karar verdim..

ben 2008 yilinda evlendim ve simdi yaklasik 4 senedir evliyiz..
    Basindan beri korunmadim ve benim cocugum olmuyor.. Doktora gitmekten korktum acikcasi ve daha gitmedim :((
    Sorunun bende oldugunuda biliyorum cunku aylarca aybasi olmadigim da oluyor.. Ondan sonra azicik kan kaybediyorum ve geriside gelmiyor.. Esimle aramiz bu yuzden cok acildi desem yeridir.. beni kirmak istemiyor ama cocuk hasretligi cektigide belli.. Bi turlu beraber karar verip doktora gidemedik :(

Dogum kontrol hapi kullandim evlendigim de ilk 2, 3 ay.. bunu kullandigimda ay basim duzenli bir sekilde geliyordu.. ama biraktiktan sonra cok problem yasadim.. ve bunu bekarligimdada sikca yasiyordum.. Ilk aybasimida 16, yaslarinda felan oldum.. bu problemi yasayanlar varmi ve sizler ne yaptiniz benimle paylasin arkadaslar lutfen :(

Sevgilerle..
    bitter bunu beğendi.
  18. Offline

Perspektif Yönetici

İtibar Puanı:
    0
    bir kadının 6 ayda bir jinekolog muayenesine gitmesi gerekiyor..21 yaşındasın ilk reglini 16 yaşında görmüşsün ve 4 senelik evlisin aylarca regli görmediğin de oluyor senin acilen bir doktor kontrolünden geçmen gerek..çocuk sonraki iş...
    Burjuvaa bunu beğendi.
  19. Offline

Burjuvaa Belkide Gecmisimiz, ''Bugun''ki Dersimizdir..

İtibar Puanı:
    0
    Evet kesinlikle ve kesinlikle gitmem gerekiyor :( insallah kotu sonuclarla karsilasmam.. Allah yuzume bakar..
  20. Offline

dilaymin

İtibar Puanı:
    0
    valla bütün güzel dilekleriniz için telekkür ederim ben inanayorum bebeğimin şu anda içimde olmasının büyük bir faktörü doktorum selman beyse diğeride güzel arkadaşlarımın duaları oldu allah sizden azı olsun..