Azimliyim ve kilolarimdan kurtuluyorum....

Konusu 'Diyet Motivasyonu ve Günlükler' forumundadır ve Sümüsh_1941 tarafından 8 Şubat 2012 başlatılmıştır.

1. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0
    merhaba arkadaslar ben 21 yasindayim ve yasima göre asiri kiloluyum. 2 aydir rejim ve düzenli spor yapiyorum. ve bu iki ayda 14 kilo verdim..
    aranizda kilolarindan kurtulan veya benim gibi kurtulmaya calisan bayanlar varsa benimle paylasmanizi istiyorum.. cünki motive cok önemli.. simdiden tesekkürler..
    burcu86, Perspektif ve zühre ünlü bunu beğendi.
  2. Offline

zühre ünlü şafak 84 :)

İtibar Puanı:
    0
    2 ayda 14 kilo vallahi süpersin ne kadar daha vermen gerekiyo peki? bence sen bu işi en kısa zamanda halledersin canım yanındayım motive etmeye hazırım :)
  3. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0
    yanimda oldugun icin tsk ederim canim... daha 20 kilo vermem gerekiyor... insallah basaririm... bir sürü rejimler denedim simdiye kdr ama irade cok önemli.. hep kendime yenildim ama bu sefer cok kararliyim insallah olucak bu sefer :)
    Perspektif bunu beğendi.
  4. Offline

Canan33 Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Bravo inanki. Bende kiloluyum ama bir turlu kilo veremiyorum. Rejim yapamiyorum zaten. Iki tane cocuk olunca ve kendimde calisan bir anneyim, bu yuzden duzensiz beslenmekten kilo vermem cok zor. Is, ev, okul ve cocuklarin spor faliyetleri zamanimi aldigindan saatinde yiyemiyorum malesef. Kiskanc birde kocaniz varsa birde benimki gibi (omrumu yedi :)))) ) spora gitmekte olanaksiz, ama sen bu kadar verdiysen gerisi gelir artik. Devam et.
    Perspektif bunu beğendi.
  5. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0

mrb canan... seni cok iyi anliyabiliyorum... ve bende sana bravo diyorum iki cocuk ev isleri ve calisiyorsun hepsi bi arada yapabilmekte büyük bi basari... bende 2 ay öncesine kdr calisiyordum ama is yerim kapandi.. onun icin evdeyim ve zaman bulabiliyorum... iste calisirken mesai falan derken eve gelip yemek yemem gec oluyordu.. zaten bide yorgun olunca insanin spor yapasida gelmiyor. simdilik evdeyim bu yüzden yemek ve sporu bi arada yürütebiliyorum=) hollandadami yasiyosun? ben almanyadayim =)
    Perspektif bunu beğendi.
  6. Offline

Canan33 Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Evet hollandadayim, biraz arastirdim da cambridge diet buldum. Bu shakelerle yapilan bir diyet ve gunluk alman gereken vitaminleri alabiliyorsun ama 500 calori icerdigi icin cabuk zayiflayabiliyorsun. Ondan sonrada zaten bunu sabit tutabilmen gerekli. Bende onu denemeyi dusunuyorum. Yoksa bogazimi kismakla olcak birsey degil bu. Bakalim.
    Perspektif bunu beğendi.
  7. Offline

haticeasln Bölüm Yöneticisi

İtibar Puanı:
    0
    tebrik ederim. azmininde devamını dilerim.
  8. Offline

İtibar Puanı:
    0
    bence sen bu azimle herşeyi başarırsın canım tebrik ederim gerçekten azminin daim olmasını dilerim:)
    Sümüsh_1941 ve Perspektif bunu beğendi.
  9. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0

evet haklisin zaten bazi rejimler kimisine yariyor kimisine yaramiyor. metabolizmaya bagli olan bisey. bütün gün ac kalip spor yapanlar var tam tersi kilo aliyorlar. Cambridge dietini ilk defa duyuyorum bi dene bakalim bizimle paylasirsin... =) insallah yardimci olursun ve hayal ettigin kilona ulasirsin =)
    Perspektif bunu beğendi.
  10. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0
    destegin icin tsk gercekten moral deposu oluyor =)
    Perspektif bunu beğendi.
  11. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0

sagol cok tsk ederim zühre =)senin kilo problemin var mí peki?
  12. Offline

İtibar Puanı:
    0
    benim bundan 1 sene öncesine kadar vardı canım 70 i görünce diyete başladım bende dukan diyeti ve sporla 5 kilo verdim sonra bazı sorunlar çıktı diyete devam edemedim 2 ay önce bademcik ameliyatı oldum ve malesef çok zor geçti 2 hafta da 6 kilo verdim çünkü kesinlikle su dahi içemiyordum şimdi de 59 da kilo korumaya devam ediyorum canım :)
    Sümüsh_1941 ve Perspektif bunu beğendi.
  13. Offline

Canan33 Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Allahim herkes kilo veriyor yaaa. Moralimi bozdunuz. Kilo alan yokmu acaba:p
    Perspektif bunu beğendi.
  14. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0

bende bi kac yil önce mademcik ameliyati olmustum 8 kilo verdim ayni senin gibi su dahi icememistim... ama iyilestikten sonra malesef iki kati aldim kilolari geri.. masallah sana insallah böylede kalirsin :)
  15. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0

:) valla galiba yeterince almisiz simdi vermeye ugrasiyoruz.. moralin bozulmasin sakin... senin var mi kilo sorunlarin?
  16. Offline

Canan33 Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Olmaz olurmu, Allahtan boyum kaldiriyor. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Cok asiri degil ama var yani. Ne yapacagimi sasirdim yaa. Bir ara zumba yapay dedim oraya gitmemide istemedi. Ne guzel kubalilar gibi oynayacaktim. Olmadi.:(
  17. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0
    kocan cok kiskanc desene=) olsun ya demekki seni böylede seviyor gerci biz kendimiz sagligimiz icin zayiflamak istiyoruz o ayrida.. burda sizler yazinca ben daha cok motive oluyorum inanirmisin hadi sende o dedigin rejime basla ve beraber bakalim nasil veriyoruz=) bende acayip grip olmusum iki seksen yatiyorum ya
  18. Offline

Canan33 Bizden Biri

İtibar Puanı:
    0
    Sumus al benden de o kadar. Cok fena grip oldum ama arada bir buraya girmeden de yapamiyorum iste. Yoksa senmi bulastirdin bana:p.
  19. Offline

Sümüsh_1941

İtibar Puanı:
    0

gecmis olsun canim valla benden de gecmis olabilir =) bende ayni senin gibi buraya girip bakmadan edemiyorum=)
  20. Offline

burcu86

İtibar Puanı:
    0
    kilo verenler neler yaptıklarını özellikle kendilerini nasıl tuttuklarını anlatabilirler mmii :(

Kadınlar Forumu

1. zumba ile kilo verenler

,
  2. kilolarımdan kurtuluyorum

,
  3. zumba ile 6 kilo verdim

,
  4. dukan diyetiyle kilo verenler