| 17 Mayıs 2009, 14:31:23 |
#0 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
-Edilmiş: 573
-Alınan: 277
Puan Verebilirsiniz 1486
Konu Sayısı: 4036
Aldığı Uyarı:
%0
Benim Bebeğim KadınlarForumu.Com...
Konu kalitesi:
% 7 Bu Konu
410
kez okundu ve
3
kez yorum yazıldı.
|
Dr.Alper Gül'e sorularınızı buradan sorabilirsiniz..
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
Kimseyi degistiremezsin hayatta.. Ve kimse icinde degismemelisin.! Kimligini kaybettigin an,yasamını cöpe attın demektir.. Bırak hayatına eslik etmek isteyenler gelsin seninle.. Ne sen baskası icin mecburi istikametsin,ne de bi baskası senin icin.. Yanındakiler seni mutlu ettigi sürece kalsın hayatında.. İstediklerim yanımda istemediklerim yolunda!.
|
|
|
Bu bölüme siz de reklam verebilirsiniz.
Bize Ulaşın
|
|
|
| 22 Mayıs 2009, 00:20:55 |
#1 |
Dilem
Diyet Motivatörü
Sık Sık Yazarım

Teşekkür
-Edilmiş: 138
-Alınan: 112
Puan Verebilirsiniz 1066
Konu Sayısı: 663
Aldığı Uyarı:
%0
'Dualarınla Yaşamadım ki, Beduanla Nasıl Öleyim'
|
 |
« #1: 22 Mayıs 2009, 00:20:55 »
|
|
Merhaba
Benim sorum var dogum sonrası catlaklar karın bölgemde cok fazla var ve dogumdan sonra 15 kilo verdim ve karnımda birazda sarkma var catlaklardan ve sarkmadan kurtulmanın yolu karın germe ameliyatı oldugu söyleniyor. Bu konuda bir bilgi verebilirmisiniz bu ameliyat olduktan sonra hemen sosyal yaşantımıza dönebilirmiyiz?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler. 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
Light Bir Yaşam
|
|
|
| 22 Mayıs 2009, 17:43:41 |
#2 |
dralpergül
Yazmaya Yeni Başladım

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 0
Puan Verebilirsiniz 0
Konu Sayısı: 0
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #2: 22 Mayıs 2009, 17:43:41 »
|
|
Merhabalar; Doğum sonrası çatlaklar gerçekten büyük sorunlardandır.Çatlaklarda cilt orta tabakası aşırı gerilme sebebi ile hasar görür ve çatlaklar(stria) dediğimiz cilt sorunları oluşur, cilt çatlaklarında bugün için dermabrasion(cildin mekanik ve veya lazer ile soyulması), karboksiterapi ve fraksiyonel lazer cihazları ile tedavisi yapılabilmektedir.Çatlak tedavisinde uygulanan yöntemler sonrasında görünüm tam anlamıyla düzelme sağlayamamaktadır, uygulamalar sonrası çatlaklarda daralmalar ve incelmeler görülmekte ama sonuç ılarak tam tatmin edici bulunmamaktadır. Kilo kaybına ikincil olarak oluşan karın bölgesindeki sarkmalar karın germe operasyonları ile son derece başarılı olarak düzeltilebilmektedir.Operasyon sonrası 1 ay süre ile korse giyilmesi önerilir.operasyon süresi 3-4 saattir, sonrasında sosyla yaşama önerilerle devam edilebilir. sağlıkla kalın
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 22 Mayıs 2009, 17:48:23 |
#3 |
Dilem
Diyet Motivatörü
Sık Sık Yazarım