| 08 Haziran 2009, 21:40:09 |
#0 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
-Edilmiş: 573
-Alınan: 276
Puan Verebilirsiniz 1484
Konu Sayısı: 4034
Aldığı Uyarı:
%0
Benim Bebeğim KadınlarForumu.Com...
Konu kalitesi:
% 24 Bu Konu
704
kez okundu ve
17
kez yorum yazıldı.
|
Arkadaşlar Milliyet Gazetesinin düzenlediği günün birincisi yarışmasına sitemizde katıldı.Lütfen oy vererek bize destek olun 
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://gununsitesi.milliyet.com.tr/kadinlarforumu.com/
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
Kimseyi degistiremezsin hayatta.. Ve kimse icinde degismemelisin.! Kimligini kaybettigin an,yasamını cöpe attın demektir.. Bırak hayatına eslik etmek isteyenler gelsin seninle.. Ne sen baskası icin mecburi istikametsin,ne de bi baskası senin icin.. Yanındakiler seni mutlu ettigi sürece kalsın hayatında.. İstediklerim yanımda istemediklerim yolunda!.
|
|
|
Bu bölüme siz de reklam verebilirsiniz.
Bize Ulaşın
|
|
|
| 08 Haziran 2009, 23:15:18 |
#1 |
Sweet
Sık Yazarım

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 6
Puan Verebilirsiniz 118
Konu Sayısı: 67
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #1: 08 Haziran 2009, 23:15:18 »
|
|
persçim ben bugün oy verdim hatta dileme bahsettim ilkin biizm siteyi göremedim meğersem anasayfada yazıyormuş ben direk forum sayfasından giriş yaptığım için görememiştim hadin kızlar eller oylara 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
yaşadığın sürece yaşamı sevmeye devam et
|
|
|
| 08 Haziran 2009, 23:16:24 |
#2 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1484
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #2: 08 Haziran 2009, 23:16:24 »
|
|
persçim ben bugün oy verdim hatta dileme bahsettim ilkin biizm siteyi göremedim meğersem anasayfada yazıyormuş ben direk forum sayfasından giriş yaptığım için görememiştim hadin kızlar eller oylara Mesaja GitEline sağlık hülyacım sağolasın günde 1 oy verme hakkımız var hayırlısı olsun bakalım... 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
Kimseyi degistiremezsin hayatta.. Ve kimse icinde degismemelisin.! Kimligini kaybettigin an,yasamını cöpe attın demektir.. Bırak hayatına eslik etmek isteyenler gelsin seninle.. Ne sen baskası icin mecburi istikametsin,ne de bi baskası senin icin.. Yanındakiler seni mutlu ettigi sürece kalsın hayatında.. İstediklerim yanımda istemediklerim yolunda!.
|
|
|
| 08 Haziran 2009, 23:42:28 |
#3 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1484
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #3: 08 Haziran 2009, 23:42:28 »
|
|
Bilgileri güncelledim tekrar onay bekliyor ....Açılmazsa şaşırmayın yarına kadara çılmış olr tekrar tıkladığınız yer.. 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 09 Haziran 2009, 16:22:24 |
#4 |
Sweet
Sık Yazarım

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 6
Puan Verebilirsiniz 118
Konu Sayısı: 67
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #4: 09 Haziran 2009, 16:22:24 »
|
|
ben şimdi yine oy verdim,bikaç saat önce tıkladığımda açılmamıştı çünki
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
yaşadığın sürece yaşamı sevmeye devam et
|
|
|
| 13 Haziran 2009, 20:57:51 |
#5 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1484
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #5: 13 Haziran 2009, 20:57:51 »
|
|
Günde bir kez oy verebilirsiniz kızlar
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 13 Haziran 2009, 21:04:00 |
#6 |
TurNur
N. Nur Demir
Administrator

Teşekkür
-Edilmiş: 182
-Alınan: 161
Puan Verebilirsiniz 336
Konu Sayısı: 332
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #6: 13 Haziran 2009, 21:04:00 »
|
|
Günün sitesi değil yılın sitesi bile olur ama tabi ki üyelerin ilgisine bakıyor bu konu.Yine de tanıtım için faydalı olacaktır.
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 13 Haziran 2009, 21:05:24 |
#7 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1484
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #7: 13 Haziran 2009, 21:05:24 »
|
|
Günün sitesi değil yılın sitesi bile olur ama tabi ki üyelerin ilgisine bakıyor bu konu.Yine de tanıtım için faydalı olacaktır. Mesaja GitEvet haklısın tanıtıma katkısı büyük... 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 16 Haziran 2009, 22:30:53 |
#8 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1484
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #8: 16 Haziran 2009, 22:30:53 »
|
|
Desteğinizi bekliyoruz Arkadaşlar hergün bir kez 5 puan vermelisiniz.. 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 17 Haziran 2009, 00:21:10 |
#9 |
MAVİGÜL
Diyet Motivatörü
Süper Moderatör

Teşekkür
-Edilmiş: 128
-Alınan: 116
Puan Verebilirsiniz 311
Konu Sayısı: 518
Aldığı Uyarı:
%0
Mavigülüm sen benim rüyalarımsın...
|
 |
« #9: 17 Haziran 2009, 00:21:10 »
|
|
Tamam canım daha önce vermiştim ama şimdi hergün vereceğim.
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
Resimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 19 Haziran 2009, 20:54:03 |
#10 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1484
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #10: 19 Haziran 2009, 20:54:03 »
|
|
Tamam canım daha önce vermiştim ama şimdi hergün vereceğim. Mesaja GitSağol ablacım 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 21 Haziran 2009, 18:17:49 |
#11 |
ayca
Görevden Değil...Gönülden Bağlı...
Onur Üyesi

Teşekkür
-Edilmiş: 17
-Alınan: 27
Puan Verebilirsiniz 139
Konu Sayısı: 126
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #11: 21 Haziran 2009, 18:17:49 »
|
|
hanımlar sitemize destek olalım 1 dakikamızıda puan için ayıralım
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Üstteki Resime Tıkla
|
|
|
| 21 Haziran 2009, 22:23:09 |
#12 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1484
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #12: 21 Haziran 2009, 22:23:09 »
|
|
hanımlar sitemize destek olalım 1 dakikamızıda puan için ayıralım Mesaja Gittesekkürler fatıma 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 03 Temmuz 2009, 01:50:07 |
#13 |
MAVİGÜL
Diyet Motivatörü
Süper Moderatör

Teşekkür
-Edilmiş: 128
-Alınan: 116
Puan Verebilirsiniz 311
Konu Sayısı: 518
Aldığı Uyarı:
%0
Mavigülüm sen benim rüyalarımsın...
|
 |
« #13: 03 Temmuz 2009, 01:50:07 »
|
|
İki gündür bakıyorum 20 puan alıyoruz.Bu da 5 puan veren 4 kişi olduğunu gösterir.Arkadaşlarım hergün sitemize düzenli giren kişi sayısı bundan çok fazla.Lütfen siteye ilk girdiğimiz an 5 puanımızı verelim ve sitemizin tanıtımına katkımızı yapalım.Ayrıca yorumlarınızı da sitemizden esirgemezseniz çok seviniriz.Perspektifin bu siteyi geliştirmek için ne kadar çok çalıştığını en yakından bilen kişilerden biri olarak onun bu emeğin karşılığını alabilmesine yardımcı olabiliriz.Taklitle site yapanlar bile bu puanı alabiliyor ve üyeleri sitelerini öven çok güzel yorumlar ekleyebiliyorsa bizim biraz daha fazla gayret göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. :madalya:
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
Resimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 03 Temmuz 2009, 21:55:32 |
#14 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1484
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #14: 03 Temmuz 2009, 21:55:32 »
|
|
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 03 Temmuz 2009, 21:56:48 |
#15 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1484
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #15: 03 Temmuz 2009, 21:56:48 »
|
|
Değerlendirmeler sonucunda Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapFORUM OYUNLARI bölümünü acmış bulunuyorum.. Sadace sayısal gereksiz konular olmamalı bunun uyarısını veriyorum " 100den geri sayalım " gibi konular derhal silinir.
Alt kategori için fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Mesaja Git Forum Oyunları konusunda dileme katılıyorum teşekkürler dilem 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
|
|
|
| 20 Temmuz 2009, 16:09:57 |
#16 |
ayca
Görevden Değil...Gönülden Bağlı...
Onur Üyesi

Teşekkür
-Edilmiş: 17
-Alınan: 27
Puan Verebilirsiniz 139
Konu Sayısı: 126
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #16: 20 Temmuz 2009, 16:09:57 »
|
|
Forumumuzu seven hanımlar hergün 1 dakikanızı bizlere ayırıp sitemize oy vermeye davet ediyorum sizleri 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Üstteki Resime Tıkla
|
|
|
| 24 Temmuz 2009, 12:39:53 |
#17 |
şekerim
O Şimdi Anne Adayı :)
Bölüm Moderatörü

Teşekkür
-Edilmiş: 20
-Alınan: 76
Puan Verebilirsiniz 229
Konu Sayısı: 189
Aldığı Uyarı:
%0
GöRüŞÜnLe KaRşILaNIr KişİlİğiNLe uĞuRLaNRsIn!
|
 |
« #17: 24 Temmuz 2009, 12:39:53 »
|
|
ya ben oy verdim ... yorum yolladım ama yorumumu bulamadım 
|
| |
| | Logged |
Paylaş Herkes Duysun
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|