| 09 Mayıs 2009, 22:24:30 |
#25 |
dyt.gamze
Diyetisyen

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 1
Puan Verebilirsiniz 21
Konu Sayısı: 17
Aldığı Uyarı:
%0
Konu kalitesi:
% 31 Bu Konu
4813
kez okundu ve
151
kez yorum yazıldı.
|
 |
« #25: 09 Mayıs 2009, 22:24:30 »
|
|
merhaba gamze hanım.ben her gece uyanıp mutfağa gidiyorum.tatlı ve üstünede tuzlu birşeyler yiyorum.çünkü uykudan uyandığımda kendimi çok aç hissediyorum.birşeyler yemeden uyuyamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim. Mesaja GitYazmaya utandım ama aynı sorunu bende yaşıyorum Mesaja Gitgece aclıgı yasamak donemdonem her bayanın sorunudur ozellıkle mensturasyon donemlerınde. ve daha cok tatlı yemege ıstegı olarak gelısır. sekerlı besınler vucuttakı seratonın (mutluluk hormonu) sevıyesını arttırır aslında bu hormon vucutta kendılıgınden salınabılırken seker alımında vucut kendı salınımını durdurur ve mutluluk hormonu şekerlı besınlerın glikoz(kan şekeri) sevıyesını arttırmasından dolayı salgılanmaya baslar. aynen sıgara ıcme ıstegı gıbıdır. aslında bı kısım nıkotını vucut salgılarken sıgara ıle bu salgılanma baskılanır ve vucut hep sıgara ıcmek ıster. cunku mutlu olur.. aslında bu tamamen yalancı mutluluktur. cozumu kesınlıkle cok kolay.. gecmesını beklıyeceksınız. 1 hafta dişinizi sıkıp gece uyandıgınızda mutfaga gıtmeyeceksınız.tatlı yemegı bırakıcaksınız. 1 hafta ııcnde hormonlar kendı sevıyelerıne donecektır.
|
| |
| | Logged |
Beslenme bir alışkanlıktır,değiştirilebilir.. yeter ki isteyin :)
|
|
|
Bu bölüme siz de reklam verebilirsiniz.
Bize Ulaşın
|
|
|
| 09 Mayıs 2009, 22:29:51 |
#26 |
dyt.gamze
Diyetisyen

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 21
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #26: 09 Mayıs 2009, 22:29:51 »
|
|
evet toz mamalari diyetisyenim verdi 2 ay sonra gitmedim bidaha ama bu arada fazlasiyla kilo aldim ama buradaki diyetisyenlere guvenmiyorum cunku baskasinin tavsiyesiyle gittim ve bana diyetisyeni tavsiye eden arkadasim baska bir diyetisyene gidiyordu o da mamalarla zayifladi ama sonuc ayni tabi lutfen bari bir cay karisimi tarifi verin noluur cok ihtiyacim var Mesaja Gitanladım ve cok uzuldum .. yalnız daha oncede dedıgım gıbı kişinin kan degerlerını ve vucut analız sonucunu gormeden kesınlıkle onerıde bulunamam.benım calısma etıgıme tamamen ters bır durum..sıze soyle ornek vereyım bır hastama verdıgım tarıfı o bır arkadasına onermıs ve arkadası sancılanıp hastaneye kaldırılmıs. meger karacıger enzımlerınde yukseklık varmıs ve benım verdıgım tarıf karacıgerınde harabıyet olmayan bır kısıye ozgu yazılmıstı. tabıkı sonuc agrı sancı ve 2 serum oldu. benım onerecegım bı tarıf sızde belkı safra taşı olusturabılır. ve lutfen sunu unutmayalım. hıc bır besın tek basına zayıflatmadıgı gıbı hıc bır besın de tek basına kılo yapmaz. malesef mucızecı bı karısım tarıfı yada mucızevı bır hap yoktur. zaten olsaydı eger şişman insan kalmazdı..
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 11 Mayıs 2009, 15:21:21 |
#27 |
pa77
Yazmaya Yeni Başladım

Teşekkür
-Alınan: 0
Puan Verebilirsiniz 0
Konu Sayısı: 0
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #27: 11 Mayıs 2009, 15:21:21 »
|
|
gamze hanim lutfen yardimci olun bari bi cay kuru falan verin ne bileyim caresizim inanin guvenecegim bir diyetisyen bulsam gidicem ama burada hepsi ayni taktigi uyguluyo hemen hemen tekrar ayni duruma dusmek istemiyorum
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 11 Mayıs 2009, 19:56:13 |
#28 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
-Edilmiş: 569
-Alınan: 276
Puan Verebilirsiniz 1479
Konu Sayısı: 4029
Aldığı Uyarı:
%0
Benim Bebeğim KadınlarForumu.Com...
|
 |
« #28: 11 Mayıs 2009, 19:56:13 »
|
|
gamze hanim lutfen yardimci olun bari bi cay kuru falan verin ne bileyim caresizim inanin guvenecegim bir diyetisyen bulsam gidicem ama burada hepsi ayni taktigi uyguluyo hemen hemen tekrar ayni duruma dusmek istemiyorum Mesaja Git Lütfen ısrar etmeyin kategorinin başındada net üzerinden kendinize özel liste,kür vs.. istemeyiniz diye uyarıda bulunmuştuk...
|
| |
| | Logged |
Kimseyi degistiremezsin hayatta.. Ve kimse icinde degismemelisin.! Kimligini kaybettigin an,yasamını cöpe attın demektir.. Bırak hayatına eslik etmek isteyenler gelsin seninle.. Ne sen baskası icin mecburi istikametsin,ne de bi baskası senin icin.. Yanındakiler seni mutlu ettigi sürece kalsın hayatında.. İstediklerim yanımda istemediklerim yolunda!.
|
|
|
| 11 Mayıs 2009, 20:10:31 |
#29 |
dyt.gamze
Diyetisyen

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 21
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #29: 11 Mayıs 2009, 20:10:31 »
|
|
tekrar belırteyım net uzerınden yada telefondan bırebır kısının tahlıllerını vucut analız sonucunu gormeden kesınlıkle kısıye ozel bu tur karısımlar yada dıyet lıstesı uygulamıyorum. bunu etık calısan hıc bır meslektasımında yapacagını sanmıyorum..bunun dısında her turlu sorunuzu cevaplamak ıcın burdayım..anlayısınız için tesekkur ederım.
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 11 Mayıs 2009, 23:37:30 |
#30 |
pa77
Yazmaya Yeni Başladım

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 0
Konu Sayısı: 0
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #30: 11 Mayıs 2009, 23:37:30 »
|
|
haklisiniz tesekkur ederim lutfen kusuruma bakmayin caresizlikten sizden imkansiz bisey istedim saolun
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 12 Mayıs 2009, 10:39:05 |
#31 |
dnz0808
Ara Sıra Yazarım

Teşekkür
-Edilmiş: 6
-Alınan: 5
Puan Verebilirsiniz 21
Aldığı Uyarı:
%0
İster kırılıp dökülelim,İster yok olup dirilelim,S
|
 |
« #31: 12 Mayıs 2009, 10:39:05 »
|
|
Neden Çaresiz olasın arkadaşım ya.. öyle deme valla ben de üzüldüm..
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 13 Mayıs 2009, 13:11:34 |
#32 |
kuzey
Yazmaya Yeni Başladım

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1
Konu Sayısı: 1
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #32: 13 Mayıs 2009, 13:11:34 »
|
|
gamze hanım merhaba benim farklı bi sorunum var kilo alamıyorum iştahım yerimde yiyorum ama alamıyorum maalesef 45 kiloyum ama 1 kilo bile alamıyorum özellikle tatlıyı çok seviyorum çok fazla yiyorum ama değişen bişey yok bana önerebilieceğiniz bişey var mı acaba 
|
| |
| | Logged |
Resimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 13 Mayıs 2009, 21:17:57 |
#33 |
dyt.gamze
Diyetisyen

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 21
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #33: 13 Mayıs 2009, 21:17:57 »
|
|
gamze hanım merhaba benim farklı bi sorunum var kilo alamıyorum iştahım yerimde yiyorum ama alamıyorum maalesef 45 kiloyum ama 1 kilo bile alamıyorum özellikle tatlıyı çok seviyorum çok fazla yiyorum ama değişen bişey yok bana önerebilieceğiniz bişey var mı acaba Mesaja Git kılo almak kılo vermekten cok daha zor ve cok daha ozverılı bır takıp gerektıren konudur. sıze tavsıyem mutlaka bı uzmana gıdın grekelı tahlıllerınız yapılsın hemaogram bıyokımya tsh ve gaıtada parazıt araması yapıldıktan sonra sıze ozel lıste hazırlanır ve muhtemelen bı donem kullanıcagınız enteral ürün raporu cıkarılır. bu ürün kılo almanızı destekler.
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 14 Mayıs 2009, 09:40:32 |
#34 |
kuzey
Yazmaya Yeni Başladım

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1
Konu Sayısı: 1
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #34: 14 Mayıs 2009, 09:40:32 »
|
|
gamze hanım merhaba benim farklı bi sorunum var kilo alamıyorum iştahım yerimde yiyorum ama alamıyorum maalesef 45 kiloyum ama 1 kilo bile alamıyorum özellikle tatlıyı çok seviyorum çok fazla yiyorum ama değişen bişey yok bana önerebilieceğiniz bişey var mı acaba Mesaja Git kılo almak kılo vermekten cok daha zor ve cok daha ozverılı bır takıp gerektıren konudur. sıze tavsıyem mutlaka bı uzmana gıdın grekelı tahlıllerınız yapılsın hemaogram bıyokımya tsh ve gaıtada parazıt araması yapıldıktan sonra sıze ozel lıste hazırlanır ve muhtemelen bı donem kullanıcagınız enteral ürün raporu cıkarılır. bu ürün kılo almanızı destekler. Mesaja Git evet gerçekten çok zor en azından benim için teşekkür ederim bilgiler için
|
| |
| | Logged |
Resimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 16 Mayıs 2009, 21:58:53 |
#35 |
Nisan*
Yazmaya Yeni Başladım

Teşekkür
-Alınan: 4
Puan Verebilirsiniz 0
Konu Sayısı: 1073
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #35: 16 Mayıs 2009, 21:58:53 »
|
|
Gamze hanım ;
11 aylık biz kızım var meyve pürelerini geneld eyemioyr aç oldugu vakitlere getirioyrum ancak yarım yiyor fazlasını yemiyor sizden ricam şu
birincisi ben hazır kavanoz meyve püreleirnden alıoyrum yeter ki yesin ama onları verirkende biraz çekinioyrum bu konuda fikrinizi alabilir miyim tabikide tazesi iyi ama yeterince yemiyor onları yinede elimden geldiğinc ebitirtioyrum
bir de bbegim için bir beslenme planı örnegi verebilir misiniz ayrıca sütün zaralarından bahsediliyor sürekli 1 yaşdan önc evermeyin diye bu kadar zararlı olan bir ürün nedne 1 yaş sonrası zararsızmış gibi verebilirsiniz deniyor madem zararlı 3 yaşına kadar vermesem ne kaybederim ?
şimdiden teşekkürler
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 17 Mayıs 2009, 00:31:38 |
#36 |
Nisan*
Yazmaya Yeni Başladım

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 0
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #36: 17 Mayıs 2009, 00:31:38 »
|
|
Birşey daha sorayım ben kızıma balık yagı veriyorum ama bazen kaşık ile içmek istemiyor acaba biberon mamasına koysam besleyici özellikleirndne bişey kaybeder mi?
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 17 Mayıs 2009, 12:09:53 |
#37 |
dyt.gamze
Diyetisyen

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 21
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #37: 17 Mayıs 2009, 12:09:53 »
|
|
Gamze hanım ;
11 aylık biz kızım var meyve pürelerini geneld eyemioyr aç oldugu vakitlere getirioyrum ancak yarım yiyor fazlasını yemiyor sizden ricam şu
birincisi ben hazır kavanoz meyve püreleirnden alıoyrum yeter ki yesin ama onları verirkende biraz çekinioyrum bu konuda fikrinizi alabilir miyim tabikide tazesi iyi ama yeterince yemiyor onları yinede elimden geldiğinc ebitirtioyrum
bir de bbegim için bir beslenme planı örnegi verebilir misiniz ayrıca sütün zaralarından bahsediliyor sürekli 1 yaşdan önc evermeyin diye bu kadar zararlı olan bir ürün nedne 1 yaş sonrası zararsızmış gibi verebilirsiniz deniyor madem zararlı 3 yaşına kadar vermesem ne kaybederim ?
şimdiden teşekkürlerMesaja Git merhabalar.11 aylik bir bebek annesutu ile birlikte gunluk evde yapilan tum etli etsiz yemekleri yogurt sebze meyve tam yumurta unlu yiyecekler vs alabilir. ben herseyin dogalindan yanayim kutu meyve purelerinden ziyade kendiniz meyveyi yedirseniz cok daha guzel olur. yedirmekte zorluk cekiyorum demissiniz gunde 2 meyve tuketse yeterli zaten bunu da ara ara sik sik olarak tukettirmeyi deneyin bence. balik yagini biberon icerisinde mamasi yada herhangi bir yiyecegine karistimanizda bi zarar yoktur. sutle ilgili sorunuza gelinde 1 yasindan once verilmesin dememizin sebebi sutte bulunan beta laktoglobulin dedigimiz allerjik maddeden kaynaklidir.1 yasindan sonra bu allerjene karsi vucut direncli hale gelir. bebeginize saglikli uuzn omurler .
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 18 Mayıs 2009, 08:53:00 |
#38 |
AYŞA
Yazmaya Yeni Başladım

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1
Konu Sayısı: 2
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #38: 18 Mayıs 2009, 08:53:00 »
|
|
Gamze hn merhaba,
klasik bir sorun, basen bölgesi :( inceltilebilmesi için önerileriniz var mı?
teşekkür ederimmm...
|
| |
| | Logged |
AYŞA Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 20 Mayıs 2009, 11:32:56 |
#39 |
Nisan*
Yazmaya Yeni Başladım

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 0
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #39: 20 Mayıs 2009, 11:32:56 »
|
|
Gamze hanım ;
şimdiden teşekkürlerMesaja Git merhabalar.11 aylik bir bebek annesutu ile birlikte gunluk evde yapilan tum etli etsiz yemekleri yogurt sebze meyve tam yumurta unlu yiyecekler vs alabilir. ben herseyin dogalindan yanayim kutu meyve purelerinden ziyade kendiniz meyveyi yedirseniz cok daha guzel olur. yedirmekte zorluk cekiyorum demissiniz gunde 2 meyve tuketse yeterli zaten bunu da ara ara sik sik olarak tukettirmeyi deneyin bence. balik yagini biberon icerisinde mamasi yada herhangi bir yiyecegine karistimanizda bi zarar yoktur. sutle ilgili sorunuza gelinde 1 yasindan once verilmesin dememizin sebebi sutte bulunan beta laktoglobulin dedigimiz allerjik maddeden kaynaklidir.1 yasindan sonra bu allerjene karsi vucut direncli hale gelir. bebeginize saglikli uuzn omurler . Mesaja Gitçok teşekkür ederim allah razı olsun gamze hanım
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 15 Haziran 2009, 18:01:30 |
#40 |
şekerim
O Şimdi Anne Adayı :)
Bölüm Moderatörü

Teşekkür
-Edilmiş: 20
-Alınan: 76
Puan Verebilirsiniz 229
Konu Sayısı: 189
Aldığı Uyarı:
%0
GöRüŞÜnLe KaRşILaNIr KişİlİğiNLe uĞuRLaNRsIn!
|
 |
« #40: 15 Haziran 2009, 18:01:30 »
|
|
|
| |
| | Logged |
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 15 Haziran 2009, 19:56:13 |
#41 |
dyt.gamze
Diyetisyen

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 21
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #41: 15 Haziran 2009, 19:56:13 »
|
|
merhaba..metabolızma hızlandırıcılardan gunluk beslenmenıze eklemenızı onerırım.. bunlar kuru domates , yesıl cay , tarçın , acı biber , kuru kayısı , kuru erık , kuru ıncır olabılır.. bunun yanında egzersız ve sıkılastırıcı kullanmanızda da fayda var.
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 16 Haziran 2009, 14:23:25 |
#42 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1479
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #42: 16 Haziran 2009, 14:23:25 »
|
|
Gamze Hanım merhaba eşimle bisiklet alsak diyoruz ama bisiklet sadece kalça ve bacaklar için faydalı diyorlar siz ne dersiniz? eşimin göbek sorunu için nasıl bir spor yapması lazım? Ben bol bol mekik çekmesi gerektiğini düşünüyorum
|
| |
| | Logged |
Kimseyi degistiremezsin hayatta.. Ve kimse icinde degismemelisin.! Kimligini kaybettigin an,yasamını cöpe attın demektir.. Bırak hayatına eslik etmek isteyenler gelsin seninle.. Ne sen baskası icin mecburi istikametsin,ne de bi baskası senin icin.. Yanındakiler seni mutlu ettigi sürece kalsın hayatında.. İstediklerim yanımda istemediklerim yolunda!.
|
|
|
| 16 Haziran 2009, 18:08:23 |
#43 |
dyt.gamze
Diyetisyen

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 21
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #43: 16 Haziran 2009, 18:08:23 »
|
|
Gamze Hanım merhaba eşimle bisiklet alsak diyoruz ama bisiklet sadece kalça ve bacaklar için faydalı diyorlar siz ne dersiniz? eşimin göbek sorunu için nasıl bir spor yapması lazım? Ben bol bol mekik çekmesi gerektiğini düşünüyorum Mesaja Gitmerhabalar manyetık bısıklet alabılırsınız. tum vucudu bırden calıstırır. gunluk sabah 10 aksam 10 dk yapmakta yeterlıdır.
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 16 Haziran 2009, 18:09:59 |
#44 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1479
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #44: 16 Haziran 2009, 18:09:59 »
|
|
Gamze Hanım merhaba eşimle bisiklet alsak diyoruz ama bisiklet sadece kalça ve bacaklar için faydalı diyorlar siz ne dersiniz? eşimin göbek sorunu için nasıl bir spor yapması lazım? Ben bol bol mekik çekmesi gerektiğini düşünüyorum Mesaja Gitmerhabalar manyetık bısıklet alabılırsınız. tum vucudu bırden calıstırır. gunluk sabah 10 aksam 10 dk yapmakta yeterlıdır. Mesaja GitTesekkürler ama biz ev için değil dışarıda kullanmak için istiyorduk aslında...
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 16 Haziran 2009, 19:27:01 |
#45 |
dyt.gamze
Diyetisyen

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 21
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #45: 16 Haziran 2009, 19:27:01 »
|
|
Gamze Hanım merhaba eşimle bisiklet alsak diyoruz ama bisiklet sadece kalça ve bacaklar için faydalı diyorlar siz ne dersiniz? eşimin göbek sorunu için nasıl bir spor yapması lazım? Ben bol bol mekik çekmesi gerektiğini düşünüyorum Mesaja Gitmerhabalar manyetık bısıklet alabılırsınız. tum vucudu bırden calıstırır. gunluk sabah 10 aksam 10 dk yapmakta yeterlıdır. Mesaja GitTesekkürler ama biz ev için değil dışarıda kullanmak için istiyorduk aslında... Mesaja Gitdısarda yapılan her spor zaten cok yararlıdır cunku oksıjenden tam anlamı ıle yararlanabılınmektedır. cunku oksıjen yag yakımını saglar. spor salonlarına bır suru para dokülüpte ıstenılen zayıflamanın elde edılmemesının bı sebebıde kapalı alanlarda olmasıdır. dısarda spor yapacaksanız bısıkletı kesınlıkle onermem basen genıslemesıne yol acıyor..eşınız ıcın en guzeli hafıf tempo ıle koşu yada 1.5 saatlık yuruyus. tabı buna ek mekık gıbı kondısyon hareketlerıde eklenebılır..kendınız ıcınde once yarım saatlık bı yoga sonrada yıne yaklasık 45 dakıkalık bı plates onerırım.. nasıl yapılacak dersenız cd lerı satılmakta.. evınızde havalandırmayı ıyı saglayabılırsenız cok faydasını gorursunuz.
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 17 Haziran 2009, 08:30:56 |
#46 |
şekerim
O Şimdi Anne Adayı :)
Bölüm Moderatörü

Teşekkür
-Edilmiş: 20
-Alınan: 76
Puan Verebilirsiniz 229
Konu Sayısı: 189
Aldığı Uyarı:
%0
GöRüŞÜnLe KaRşILaNIr KişİlİğiNLe uĞuRLaNRsIn!
|
 |
« #46: 17 Haziran 2009, 08:30:56 »
|
|
tsk ederımmmmm 
|
| |
| | Logged |
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 04 Temmuz 2009, 13:05:06 |
#47 |
ayca
Görevden Değil...Gönülden Bağlı...
Onur Üyesi

Teşekkür
-Edilmiş: 17
-Alınan: 27
Puan Verebilirsiniz 139
Konu Sayısı: 126
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #47: 04 Temmuz 2009, 13:05:06 »
|
|
dün eşimin kuzenin eşi bana ayda 6 kilo vermek istermisin diye sordu? nasıl olur o dedim bana temmuzun 6,7,8 kahvaltı kiraz bitki çayı iç dedi öglen yemegide aynı akşamda 3 gün öyleymiş sonra yina 11,12,13 de aynı şekil ve 21,22,23 de aynı 6 kilo verirsin dedi sence bu dogru olurmu zayıflamak için 
|
| |
| | Logged |
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Üstteki Resime Tıkla
|
|
|
| 09 Temmuz 2009, 21:14:43 |
#48 |
P
e
r
s
p
e
k
t
i
f
Teknik
Administrator

Teşekkür
Puan Verebilirsiniz 1479
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #48: 09 Temmuz 2009, 21:14:43 »
|
|
Hanımlar Gamze Hanım 17 Temmuzda Evleniyor.18-24 temmuz arası balayında olacak bir süre sorularınıza cevap veremeyecek bilginiz olsun..Gamze Hanım'a da mutluluklar diliyorum 
|
| |
| | Logged |
|
|
|
| 11 Temmuz 2009, 22:46:17 |
#49 |
esLem
Yarışma Sorumlusu
Onur Üyesi

Teşekkür
-Edilmiş: 13
-Alınan: 47
Puan Verebilirsiniz 730
Konu Sayısı: 624
Aldığı Uyarı:
%0
|
 |
« #49: 11 Temmuz 2009, 22:46:17 »
|
|
Merhabalar Ben 17 yaşındayım 3.5 sene önce diyetisyene gittim o zmn boyum 1.57cm kilom 81 di 3 ayda 72 kiloya kdr düştüm bu kiloyu 2.5-3 sene koruyabildim şuan boyum 1.65 kilom 80 yani nerdeyse geri aldm yaklaşık bir haftadır diyete başladm tabiki kendi başıma yediklerime dikkat ediyorum ve geceleri yatmadn önce sirkeli su içiyorum diyetisyene gttiğimden alışkanlık kaldı yıllardr yeşil çayı bırakmam günde 2 bardak mutlaka çaya zaten şeker katmam ayrıca şu beşi biryerde çayı var onuda 2 gndr kullanıyorum içindekileri genede söliyim mate biberiye yeşil çay kekik funda var kimisi iyi geldi diyor kimisi aksine kilo aldm diyor ve hareketsiz bi yaşamım var okullar kapalı olduğu için ewde mekik çekmeye çalışıyorum gnde 15-20 tane ancak olduğum yerde ayağa kalktıkça koşmaya çalışıyorum eğer bu tempoda diyet yaparsam sonuca ulaşırmıyım okullar açılana kdr 65 kiloya kdr düşmek istiyorum ve yaptıklarımı anlattm içinde geleceğimde bna zararı olabilicek etkisi olmaz dediğiniz bişey var mı ayrıca diyetisyene gttiğimde bna şunu söylemişti tek avantajın kilolarının biyerde birikmemiş heryere eşit yayılmmış olması dedi hala öle ama bn tek göbek ve yan yağalrdan şikayetçiyim yaşıtlarm incecik gezerken böyle olmak bni çok üzülüyor bu sefer kararlıyım cevabınız için şmdiden tşk. ederim
|
| |
| | Logged |
Bir masaldı bu! Sen anlatırdın… Miş'li geçmiş zamanlardan yokluğa uzanan Dinle derdin: Ateşi,yağmuru,güneşi dinle Kekik kokulu dağlarda Bir çoban kavalında saklı Eski bir türkünün yakarışını Alev alev bir yüreğin yanışını dinle……. Sen anlatırdın… Yanmış bir türkünün ezgisinde Diyar diyar dolaşan aşkları Oysa Yalınayak ...sevdalarım gezinirdi düşlerinde Bilmezdin…….. Düşlerin vardı Asırlar öncesinden uykularıma süzülen Ve gözlerin… Her mevsim yeniden yeşeren Kim bilir şimdi neresindesin zamanın Hangi yüzyılın masalında saklısın Belki bin bir geceli Şehrazat'sın Belki Babil'in asma bahçelerinde Çocukluğumun ellerinden tutmaktasın Bir masaldı bu! Hep sen anlattın… ço
|
|
|
|